Сонце з тюбика у небо... укр Наталiя Грицик

***

Сонце з тюбика у небо,
Кораблі із павутини
Сонячні відкрили стебла
Й мимоволі полетіли.

Айсбергом у чашці кави
Одинока я блукаю.
Полетіла часу зграя,
І ніхто не зачекає...


Рецензии