Ганиць зубок на полк! А то счытает звёзд!..
Прам окаЛичыВся ажно.
Ну, вдрэБезгы жэ, Божэ, пирнач
Аж полытив чырыз рулё, Х.
О так мы ходым гонды в гость.
А далый шо казаты иньшым.
Да дэ! Да шо! Да ны в кого Ш
Мы ны спытамШыс, бачыфш, гындэ. Ну, шоп прам ровыром з Янов.
В Огов. Да й, О, ек велик как ты смог?..
Аж, гаж, даж за й мильОн! Шэ й с хвост…
А ты сказала, шо жанчынка
Шэ Ж трэГА Й Лаборовы во.
Так ваша картачка вша Ш бита: на свацьПух прыхЛахШахт ПахШок!
О так от Поп живёт. Заказ на авгыст вжо П!
Бо Ш как ша пес гарМонь играць в любоф. Да ф семДзикСяць гадКоф.
Но шо ты боты тут нам шЁш!
От тут Змея кусяет фост!
Аж захГухДзеля сцёся в нось…за восемдзесят хошь в калХозь?
Ну, маци Цигра онь пашла вунь в рунь да дурнь.
Бо как жа дзень ракШцень бес водк с сейЛётк.
ПаеТаму чаго мы вжо.
Нам токи Ш шэсьць з нульКом рачКов.
И будэм, шо, ходыць писКом з Янова в Сухи Бор? Хо-хо!
Ну, пни но нас ф задок – ий мы вжэ й в Довськ. Чы й в ЛюйБыйШов.
А шо? Нам Ани с Нины мног? Ну, вырВали Зь зубРофк апошнь. А Месяц бымш вав Овнь!
ГарШок чычас , как бочк. ГукДзёт!..
Вець рвач ГандРэйЮгЧок прам звездачот ажно Ж
Свидетельство о публикации №112051909799