Кузлэрен, дэ тулы сагыш
Кузлэрен,дэ тулы сагыш, ни булды син,а иркэм?
Кун,елен,не нинди уйлар, басып телгэли икэн?
Эллэ бэгърем упкэлэудэн , озгэлэнэ йорэген,?
Нинди уйларда янасын, курнеп тора койгэнен,?
Эйтче иркэм яфаланма , бергэ табыйк чарасын.
Жаннарын,да авыр уйлар мэн,гелеккэ калмасын.
Кышнын, ж,илле салкыныдай, тойгыны таркамасын.
Сою хисе , бер беребезгэ кун,елдэ югалмасын .
Эгэр синен, гомерен,не соры тос билэп алса ,
Язмышнын, мэшэкэтлэре , хислэргэ шиклэр салса.
Алып сою « буяуларын » бизэп бергэ тормышны ,
Ярату хисен ян,артыйк, нур балкытсын карашны.
Тын алырга хава сыман , синен, мин,а кирэген, .
Син ометем бердэн берем , , синсез боек коннэрем.
Яннарымда син булмасан, , айсыз сыман тоннэрем.
Сине озлеп сойгэнемне , сизми мени йорэген,?
(19.05.2012г.)
Свидетельство о публикации №112051909307
Филюза Шакирова 07.07.2012 18:23 Заявить о нарушении