Вiдпусти

відпусти мене
мене влиту в твоє життя
як кров у серце
а якщо й не відпустиш
то підступною жінкою
вириваючись силою хитрощів
побіжу від тебе сама
як вода втікає від неба
змовившись з хмарою перелюбною…
а втім куди ж я без тебе?..
нагулявшись настраждавшись
все одно повернуся стомлено парою
на поріг твоєї господи
стукаю в двері
йде відкривати зголодніле серце твоє
як сонце поглинаючи спрагло те
що зосталось від мене й належить тобі
душу


Рецензии
Читаю Ваші твори, та не очима.. а як сліпий - пучками..

щиро дякую Вам, Августина Остров
Наталя

Венжега   21.05.2012 14:25     Заявить о нарушении
Дякую Вам, Венжего від серця. Творчого життя )))

Августина Остров   21.05.2012 16:47   Заявить о нарушении