Талан
Сонце світить, чи гріє?
Бачу тебе чи дивлюся на тебе?
Жовтий колір, це радість чи горе?
Яблука мали свій смак, аромат,
В тебе салатний в мене багряний,
Осінь тримає свій гарний наряд
Мабуть у шафі скляній.
Я зупинилась, чи просто стою?
І не втомиласаь, а крок не роблю?
Де заховала і я свій талан?
Буду шукати, як в небі волан …
Свидетельство о публикации №112051908364