Ранок

Зійшло
Я вже й не сподівався
на ранок
Підійди
До вікна рівно настільки
як дозволяють
скуті ноги
й заклеєні очі
Мій опір штучно створеному небу
приходить
лиш коли я бачу, що в ньому
немає ні птахів
ні хмар.


Рецензии