Ирония

Не вір людині ти ніколи,
Не жди нічого, не проси.
Бо вже не буде так у світі -
Всі між собою вороги.

Усі усіх перемагають.
Штовхають, топчуть у багно.
Всі завше мрію про Італію
А всі отримують   … .


Рецензии