Тащила на аркане

=============================================

В чужой постели вошки-блошки,
Когда не сам себе стелил.
Втащила на аркане Крошка...
Ты б в паспорт заглянул, Дебил.


=============================================

18,05,2012

INET-картинка


Рецензии