Якщо живем, то щоб перемагать

Відмити свої зябра щоб від бруду,
Ви ладні жерти олово й метал.
Ви хижаки. Ви звірі, а не люди,
Напевно, маєте свій власний арсенал.
Йдемо вперед, збиваючи коліна,
Із прапорами жовто-синіми в руках.
Ми хворобливо мрієм про країну
Без ґвалту, чвар і з правдою в словах.
Ми ситі, ми наїджені брехнею,
Коли повстали, то народ наш не зламать.
І не зламати волі вам цієї,
Якщо живем, то щоб перемагать.

23.03.2012


Рецензии