А ти?
Забуду все, покину назавжди.
Не натяк це. Це просто так, «до речі»,
До речі я зібралась вже. А ти?
Залиш листа свого ти біля скриньки,
Я знатиму: як біля скриньки – то мені.
Я хочу, як у Лесі Українки –
Листи щоб пахли квітами. А ти?
Вдягни мою улюблену краватку,
Я можу чорну сукню одягти.
Не варто було ставити нам крапку.
Наважилася. Все. Дзвоню. А ти?
16.03.2012
Свидетельство о публикации №112051807101