Я б хотiла...
в ній життя яскраво описати,
розпоісти не лише про мрії,
а й вселити теплої надії.
Я б хотіла світом мандрувати,
сили волі й цілей не втрачати,
І прощатись не лиш по-англійськи,
А й казати Вам Bon jour французький.
Я б хотіла людям помагати,
від тяжких недуг їх лікувати.
Хай лиш сонце яскравіше сяє,
і серця людей цих зігріває.
Я б хотіла, Вам лиш щось сказати,
щирими словами побажати:
Будьте всі веселі і кмітливі,
Ше здорові будьте і щасливі!
Свидетельство о публикации №112051806395