***

               
                РОЖЕВІ ТРОЯНДИ

                РОЖЕВІ ТРОЯНДИ - МОВ СНИ КОЛЬОРОВІ,
                ШЕПОЧУТЬСЯ НІЖНО, МОВ РОСИ РАНКОВІ,
                МОВ МАМИНЕ СЕРЦЕ, СКАРБНИЦЯ ЛЮБОВІ,
                МОВ ПРОМЕНІ ЛІТА В ГАЮ СВІТАНКОВІ.

                ЩЕ СОНЦЕ ВЕСНЯНЕ В САДУ БАРВІНКОВІМ,
                ПІД ВЕЧІР ЗАСЯЄ В СУЦВІТТІ БУЗКОВІМ,
                СХОВАЄТЬСЯ В ЛУЗІ У ВІТТІ ВЕРБОВІМ,
                І В СУТІНКАХ ЗГАСНЕ У СНІ ЗАГАДКОВІМ.

                РОЖЕВІ ТРОЯНДИ - ТО КВІТИ ЛЮБОВІ,
                МОВ МАМИНІ КОСИ, РУСЧВІ, ШОВКОВІ,
                А ОЧІ, МОВ ЗОРІ, ПОЛЯ ВОЛОШКОВІ,
                ДУША ЇЇ ВІРНА, КОЛИСКА ЛЮБОВІ. 


Рецензии
Ларочка, поздравляю! Очень хорошо! Приходи. С теплом, В.

Вероника Каюр   26.05.2012 18:21     Заявить о нарушении