Салкын кунел

Кунел никтер салкын буген,
Эллэ мэхэббэттэме сэбэп?!
Мэхэббэтемне уйлап утырып,
Узып киткэн бик куп сэгать.

Кунел никтер салкын буген,
Эллэ замана гаеплеме?!
Эллэ язмыштамы гаеп?!
Бу донья галэмэтлэреме?!

18.05.2012.


Рецензии