Чекання
Затьмарене осінньою журбою,
І тато мій далеко, він не дзвонить
Одні на цілім світі ми з тобою…
Приспів:
Маленький мій, мрійнику мій,
Добрий і ніжний мій, братику, мрій…
Знаю ріка б’є береги, і ми діждемося рідний…
Ми серйозні, не сумні і не похмурі,
Ми, як вірнії матроси серед бурі,
Міцно будемо тримати парус віри,
Знаєш тато-капітан пішов у вирій…
Ми чекатимемо, син і дочка, дружні,
Ангельська любов над нами кружить…
Не зневірять нас шторми бурхливі,
Хай матусі очі стануть знов щасливі!
Свидетельство о публикации №112051700700