Обрезали крылья

Ви, мені обрізали крила
Не дали над світом літати.
Ви , моє украли серце,
І забули навчити кохати.

Ви, розірвали мою душу на шматочки
На мільйони маленьких обламків,
Не зібрати  мені їх ніколи
Пошматованих в клітинку пазлів.


Рецензии