Прийшла весна

Прийшла Весна земля наша радіє
І сонечко на небі сильно, сильно гріє
На вулицю мені не вийти, сил не маю
Про дуже гарну спеку, не по чуткам я знаю

У квітні не чекавши літа, пух летить красиво
І очі мої карії, світ бачать вже сльозливо
Зате не має снігу, та є в мене бажання
Щоб поскоріш завершилась спека ця не жданна

Я взагалі не проти, ні літа ні весни
Та поскоріш завершились би, ці спекотні дні
Щоб не було бажання завжди пити воду
Хай буде прохолодніше, це зніме всі турботи.


Рецензии