ЧОМУ ПИШУ?

Пишу  я  для  себе, й  для  того,
Щоб  все  в  слух  не  казати,
Щоб  не  тікали  слова  у  німу далечінь;
Бо  добре  знати,  що обернеться  слово
Добром  з  рук  чужих.
Отож  не  пишу  у  німу  далечінь


Рецензии