Зелене диво

Щебечуть  ніжно  солов”ї,
В  саду  на  яблуні  старезній,
І  вітер  ніжно  шелестить
Між  гілками  берези.


Стоїть  високий  дуб  старий,
Під ним  гриби  маленькі,
Трава  зелена  шелестить
Від  вітерцю  легенько.


Рецензии