Це для когось, ,,

Починається  життя  з  малого:
З  листочка  дерево  зростає,
З краплини  дощик  наливає,
І  сонце  з променя  свого
Щораз  нам  ранок  починає.


Чи кожен  з  нас так  уявляє  світ?
Чи  може  в  кожного  він  свій?
 І  кожна  крапля - це  чиясь,
 І промінь  сонця - це для  когось,
 І  подих  вітру  лиш  для  неї!?


 Про  нього  думає  вона,
 Росте маленьке лиш  для нього.
 І  все  на  світі,  кожен  рух
 І слово  кожне,  подих  кожен -
 Це   все  для  когось, це  для  когось!


Рецензии
В основу віршу покладена прекрасна ідея! Молодець, про таке варто писати!

Ольга Кацу   17.05.2012 00:05     Заявить о нарушении
Дякую!Написала цього вірша якраз після народження сина.Рифми в ньому небагато, але він дуже рідний для мене.

Марьяна Брич   17.05.2012 15:22   Заявить о нарушении