***

      
Так  важко  уявити  світ  без  тебе,
Ще  важче  жити  знаючи  тебе.
Та  вибирати  можна  лиш  одне,
І  звісно, вибираю  я  тебе.


Важко  жити  так, як  я  живу.
Та  знаю  біль мине.
Заплющить  очі  страх,
І  більше  не  верне.


Почнеться  день  сонячно,
Скажеш  ти  радісно  живії  слова.
Пробудять  вони  мою  душу,
Сколихнуть  струни  серця,
Заплаче душа.


Рецензии