Марна клятва

Клянуся  землею  і небом  клянуся,
Клянуся я вірністю  з  серця  свого,
Я зіркою  з  неба  до  тебе  вернуся,
Вернуся  я  шепотом  з  серця  свого.


Вернуся  до  тебе  росою  на  травах,
Сльозами  гіркими  на  щоках  твоїх,
Вернуся  та  лиш  не  побачиш  мене,
Бо  буду  далеко  від  тебе  і  всіх.


І  кожен  там  буде  бо  доля  така  в  нас,
І  змінити  її  вже  не  зможе  ніхто.
Вернуся  до  тебе, та  лиш буде  пізно,
Бо  на  місці  моєму  вже  буде  вона.   


Рецензии