Ключ до життя

Якби знала де буду я
В тяжкі хвилини долі,
Звернула б гори забуття,
Прийшла б до Віри і Любові.

В житті багато помилок
Ми робимо безглуздих,
А потім все як той замок,
Що без ключа його не відімкнути.


Я була часто тим ключем,
Від того серце так боліло.
А вирішенням всіх проблем               
Життя чи Смерть – вирішуй..


Рецензии
Марьяна, конечно же жизнь!
Нет ничего ценнее... С теплом!

Саша Локоть   27.05.2012 17:16     Заявить о нарушении
Спасибо.Да ты прав.С уважением М.

Марьяна Брич   27.05.2012 17:35   Заявить о нарушении