ДЛЯ ТЕБЕ
А я така щаслива.
Тримаєш мене за обидві руки,
І кажеш , що дуже красива.
Тримаєш ти міцно, мов хочеш сказати
Що твоя я тепер вже навіки.
Я боюся, боюся сказати
Що буде отак вже повіки.
Хай буде так вічно,
Хай пройдуть віки,
Хай буде любов така ніжна.
І хай за вікном і мороз й заметіль
Я люблю ТЕБЕ щиро і ніжно!
Свидетельство о публикации №112051600790