Власть
За те я вдячний небесам.
Ця сила не дає покою,
Я підкоряюся їй сам.
Пануй! Наказуй і примушуй
Тебе щоденно обіймать!
Щоб не лише вуста, а й душу
Я міг своєю називать.
Таке поєднання примусить
Кріз хвилі часу промайнуть,
В полоні вічної спокуси
Насолодитись, і заснуть...
Свидетельство о публикации №112051607596