***

Своє
Свій вхід, прихід, відхід...
Свій захід і схід...
Небу обпеченому боляче від теплого дощу...
А я тебе, хай як пече, не відпущу...

Щодня на вдоху... Босі й голі думки
ночі ламають, ріжуть наступний день...
Вечір щасливий знову такий нетривкий...
Не долетиш до мене і не дійдеш...

Я в коловерті стерта, тамую біль...
Все засинає, має спочинок світ...
Але таких, як я, скільки є звідусіль,
Тим, кому можна, то нехай і болить.

Свій крок... Свій погляд, навіть доторк...
Свій час... Люблю своє... боюсь...
Лови мене, ти, хто навпроти!..
Якщо не зловиш, - розіб`юсь.
15.05.2012


Рецензии