Все мине

Та якщо вже така в мене вдача
Так шалено кохати тебе.
Обіцяю, що я не заплачу
І не стану жаліти себе.

Ні тоді, коли ти мене кинеш
Ні тоді, коли зрадиш мене
ти в очах моїх сум не зустрінеш!
Все ж проходить і це мине...


Рецензии