Вибipково

Є правди, а є обмани.
Герої терплять фіаско.
Романи стають віршами.
А ти все повторюєш гасло.
Так, все буде добре…
Інакше нікому не треба.
Залишилась справа в малому, -
Лишилось зробити вибір.
Чи йти по прямій дорозі,
Чи взяти котрусь вершину,
Чи знов витирати сльози,
Чи просто навчитись любити.
Не бити пустими словами
По мокрих її долонях,
А взяти її на руки і
Стати для неї героєм.
Так мало треба для правди,
Та знов обираю обмани.
Так... буде все добре.
Недобре буде не з нами.


Рецензии