У човнi

Веслую – гребу веслом воду
В озері своєї підсвідомості
Торкаючись по верху загустілого мулу гнилих ілюзій
Глибше натикаюся на льодяні айсберги страхів з дитинства
А що ж на дні?
Занадто глибоко, занадто боляче
Відкривати свою істину сутність.
Краще залишатись в човні
Споглядаючи твань і мул гнилих ілюзії.


Рецензии
Спасибо благодарю мне ваши стихи понравились

Александр Дреже   14.05.2012 10:51     Заявить о нарушении
Дякую Вам, Олександр )))

Августина Остров   14.05.2012 10:52   Заявить о нарушении