Н коли не кидайте сл в на в тер...

Ніколи не кидайте слів на вітер...
Знайте, що боляче, коли вони пусті
Всі почуття розлились поміж літер
Курсивом, десь написані густі...
Не говоріть, що любите, даремно,
Не тратьте сил і жалість не для Вас
Ви котитесь чужим шляхом буремним
Сміттям, що розлітається вес час...
Не говоріть, це зовсім неприємно
Не псуйте душі тих, хто біля вас
Хай  буде все несказаним, даремно
Не ріжте ран, що різані не раз...
Ніколи не кидайте слів на вітер...
Бо всі живі і люди й почуття
Непрохано й байдуже поміж літер,
Миттєво хтось вам вкоротить життя...


Рецензии