Шизофренiя
Вона у мене не болить
Де ще знайти таку,
другую
Могла щоб iнше перебить.
На сто одну
мою провину
Цей ангел бачить
сто причин
Та ще й пiдказуе
у чому
Завдяк тому не завинив.
На кожну слабкiсть -
свою втому
А кожний програш
- то е досвiд
Вiн вИправдае
твою злобу,
Не кажучи уже
про черствiсть
Вiн пiдлiсть
чисто замаскуе
То помста,
маеш всi права
На боязливiсть -
пiдморгУе:
"Для чого людям голова"
Гидоту поруч -
прикрашае
Фантазii
у неi - коник
Розчарування
пригашае
Для того внутрiшнiй твiй
комiк
Вiдсутнiсть логики
у дiях
Iтуiтивнiстю зове
Той демон дуже
адаптивний
На кожну хрiнь свое фойе
Куди б нi чапав
я життево,
Вона маячить
менi цiль
I перешагую
миттево
З одного шляху на другий
Шизофренiя,
моя люба,
Ну як же вмовити
тебе
Позбав мене
останнiх крапель,
Останнiх сполахiв себе
Ти замiсть мене
знаеш краще
Замiсть мене
все прогорнеш
Захомутай мене
у пащi
Щоб не було
нiяких меж.
Шизофренiя, прошу,
мила
Нахлинь на розум
слабкий мiй
Я з ним давно,
я бiльш не можу
Вiн в чистом видi -
адський бiль.
Свидетельство о публикации №112051309761