променем останн м ще...

променем останнім ще жевріє
сонце... і десь в тім краю
у вікна дівча на ім"я - Мрія
таємницю склу довірила свою.

в серденьку плекається надія,
ще прийде кохання без болЮ.
у вікні дівча з ім"ям Марія
ще не спить, шепочачи: "люблю..."


Рецензии