Ты, парень, ошыбся!
Так шо грыбы-тко
З Янова дэ в Довськ.
Мы гондэ посЛидНый
Ув ЛидКы Ш сынок.
Ну, то есь коточок, шо топыть та добр.
От фчора й МунТхавЗен онучю Шь найШоль.
Змутылы Ш мы водКу Зь.
От бачь, сь КузьМигЧом.
Озон буф нычогый. От фсех фаш цфетоф.
ПоэТому Сь, Боньдя,
Ты й Тому ув ров Б.
От шо-то за ногы, х...
Хрень хера пудВёф Ш.
Ий зарКы й ХотТагБычь
Ф ХерСони никто вш.
Оно Соня в сон еКСь -
ЕК тута сто вовк:
Так! Фих ты тохоНышь фихРанКу Сь са й шторм!
Побылы улад нас.
В родымЕ й ву й лобр.
А в робРах фсё Зь добРэх. Кудыш ты памЁр?!
ТеофСов ти гоньде?
ТаваРыш ДурНой!..
Да мы клалы й большей...такых шейМАЙнов.
Ий вот: Кирок здох.
Чырвёф мала фтрос.
Свидетельство о публикации №112051300783