Бажання
Бажання я загадую.
А мрію я про донечку,
Гарненьку,наче сонечко.
Бажання те збувається –
Та доля насміхається,
Бо за її вказівкою
Дитинка стала зіркою.
На небі сяє донечка,
Гарненька, наче сонечко.
Лише в думках залишилось
Із донечкою тішитись.
09.02.2008 р.
Свидетельство о публикации №112051307138