Вiдцвiтаю без тебе. тужу...
Повернути б утрачені миті.
Але вже перейшли за межу
Наші долі і гнані, і биті.
Залізничний вокзал. Вузлова.
На пероні залишили щастя.
І відтоді між нами слова,
Та і ті йдуть назустріч нечасто.
Відцвітаю без тебе. Один.
І одцвіття розвіює вітер.
Хто у тебе - шатен чи блондин?
Чи зосталась сама на цім світі?
Ти не скажеш. І носиш в собі
Гіркоту, наче втіху та спокій.
Так без тебе і я, далебі,
Як у вирві глибокій-глибокій...
13.05.2012
Свидетельство о публикации №112051306640
Вячеслав Романовський 30.07.2012 23:47 Заявить о нарушении