Тебе забагато укр Оксанка Гаджий

Треба викорінювати тебе зі свого життя
різко і болісно
ніби брови смикаючи

Здивувався?
Не дивись так на мене
з мордочки тигра
що висить над комп’ютером
Тебе забагато у моїй квартирі

Так! Тебе забагато у моїй квартирі.
В цьому приміщенні
відчувається твій погляд та запах
тому мені не страшно жити одній

Минулого разу
ти певне домовився зі стінами
Ніколи не бачила у них рота
та підозрюю що це розетки
що гіпнотизували мої пальці у дитинстві

Стіни звітують тобі
коли розмовляю із хворими мною хлопчиками
по скайпу
саме тоді починаєш дзвонити

Стіни звітують тобі
коли роздягаюсь одягаюсь переодягаюсь
скидуючи шкіру жаб’ячу
саме тоді починаєш дзвонити

Повставляю ватки у тріщини їхніх вух
розмалюю маркером шпалери їхніх очей
можливо перестануть зраджувати мене
чи хоч трансляції твоїх погляду й запаху позбудусь

Тебе забагато у моїх текстах
навіть у цьому поставив автограф
дев’ять разів

Зміню тебе (десять) на нього
того що освідчився мені у коханні зі сцени
того що пише і дивиться
того що хворий

А ще забагато снігу
яким до вчорашнього дня плямкали чоботи
тепер вони запивають водою

Сніг зникає танучи
а якщо і ти розтанеш і зникнеш?
Тоді я помиратиму одинадцять разів...


Рецензии