Щастя i меблi укр Оксанка Гаджий
Ян Твардовський
Не знаєш що іноді плачу перечитуючи твої вірші
найщемливіші моменти
навіть не мені присвячені
Ліжку набридли
мої солоні емоції
тож скрипить жаліючись шафі
хоч і не ми спричинили ці скрипи
Я сумна
а шафа ображена
Останній її співбесідник
(тобто моль)
помер ще в минулому році від голоду
а заводити нових мені мама не дозволила
Я боюсь втратити тебе
боюсь що щастя присвячуватиму іншому
боюсь
А книжкова полиця
тільки й може
що дивитись докірливо «Книгою відповідей»
бо бачте
у цій кімнаті спало вже три пари закоханих поетів
і жоден не присвятив їй вірша
Може її проблеми реальніші
а я просто боюсь зізнатись що
ЩАСЛИВА
І не дивіться на мене так
кактусе
фіалко
ще кактусе
велика невідома рослина
і
грошове дерево
Я не поливала вас бо вся вода ішла на сльози
не ображайтесь
Свидетельство о публикации №112051306246