3 Iз циклу ПроЧас укр Оксанка Гаджий

Ніколи не ставлю крапок
змушують зупинятись тексти
серця
автобуси

Місця привалу часу
що з вузликом через плече
підкорює їх маленькі вершини

Ніколи не ставлю крапок
сині діри
поглинаючі клітинки у п’ять міліметрів

Ніколи не ставлю крапок
навіть над і
хіба що рисочки
на т трансформуючи

Не хочу закрапуватись
Хочу іти іти іти
клітинками
як час
як тти тти тти

Ніколи не ставлю крапок
мені вистачає його зіниць


Рецензии