З життям, що в ддано земл

З життям, що віддано землі,
Дитям війни і миротворця,
Втікають…Плачуть журавлі,
Вмирають, засліплені сонцем.

На смерті й часу полотні,
Війною вирвали, почасти…
Зотлілим листям поміж снів,
І пальців проклятого щастя,

Немов би страчене життя.
Та хоч би й вижила надія,
Птахи не знайдуть вороття,
І не повірять мертвим мріям


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.