Кр зь хрест, священика бога

Крізь хрест, священика і бога
І через сотні «добрих» справ,
До пекла стелиться дорога,
Як мертвий пил церковних лав.

Крізь крики спаленої відьми,
Через останки мусульман,
Спасіння страчено із  дітьми,
Квиток у рай – святий обман.


Рецензии
І з цим згіда! Сподобалось, дякую.

Елена Каминская7   13.05.2012 20:19     Заявить о нарушении