А я вспоМинаю... СеБя спомынаю
Да ву прамо Ж яйцэ, хэ…
Да вышла красотка.
Да вжарылы стопКу Сь.
Да й, хо, паниМат
Трэ ий тую Зь сце матк.
Куда я толКаюсь!..
Огонь ёго знае!
Колы Ж бо Ж Раху й…ий Макара дэнь зафтТрр.
Да Кока жэ знаеш.
Вин зварыть ля мамы й
Лымишку таку, шо ажно захКакЧайсь.
А Рыбы що кажуць?
Да вот, ны однаКок.
Да кож алерГий, да слабая Ж ногГА Й…
Да печынь шо кракНэхт, колы ты, зараза, на старРахСци лит
Да ф Янив на й ройВирв.
Да я жа Ф КанТакТах!
Да я шас увЗнавЮв!
Па чом тьам драва ль
Да й щэ й щэй в Валь падДам Сь! От пак же ятьвягы!
Да з лаборОМ зраЗух.
Да й вот вжэ й ий зух: так, долгы это муть? ОтДайсь фшэ Ш РахУльк.
Бо й куд мы Зь лохПух – та Зь в изьБу Сь сараКаву, Х. Обмыты хоць вух ат кажух-залЛайТушн.
Та й ф тазик швырНу ль фсю сфайУх какЖурРу-х.
Эх! Едьмо Ж одразу вж!..
До й Насций в БаланДыч.
Да там полыжу-к,
Нибы дзейЮгЧый Жук. Чы й з ЖушМой попБапЧубсь.
Да владым ЧыЗарню. Ну, шо напейЧайТайЕйць гэту Зь во Зь чюшь.
Но, хэ!.. Ап погода?
Яка в огородДых?
На тыждынь жэк йидым да, ой, з ОрионМ.
То, значыця, зарэ уф ЯньДикСИК вбабЧим. Якы охБлахКах дэ плыВуць ад фсих вутк.
Така ота жытка
Да в славНого дидка Ш.
ПросЛавВыф БалЛаньДыць ий ВивНёво чудзь.
И зарэ кульгае: я вышла ИС гая Зь! Бо й ныць плохКольСтопХий а ны ву й нахГуль.
Та й буф в маскаЛех
Ф стройЕвВум гыцль полКу Зь.
Типа, ну, питарДый штук сотню на гушк. РакДисты мы Ш тут! Пуд зэмлю й – на нуч.
Морзэ знаем лутш,
Чым павук сфуй нарРу-х!
КороЧый, РакСфетКай фсех немцеф – да куць.
Свидетельство о публикации №112051303640