Гаряче...

Літо, гаряче та пристрасне,
Cуницею розлилося,
Коли почуття ще не вистигли,
 Мелодія й щастя злилося.
Пахла суниця, ромашка і м'ята,
Джмелик сів важко на дзвоник прим'ятий,
Сонце налило на губи нам блиску,
А небо було вже так близько і низько...
Бризнуть суниці своїм вино-соком,
І поцілунок стане високим,
Ніжно обпалить вуста блиском сонця,
І усміхнуться ромашок віконця...


Рецензии
Ух, какая осязаемая, живая и аппетитная картина получилась!
Спасибо!)

Мурашко Андрей   13.05.2012 17:51     Заявить о нарушении
приятно, что прочувствовали...

Инна Шумовецкая   14.05.2012 20:51   Заявить о нарушении