Хто шо хочэ, тэ й роб Ш

Гондэ в нас завоНяло! бля-браго Ж!
Так давай чырпака но сюда зь!
Да нокормымо, мо, й прынСынДацеля, шо по БродНицы йизДыць, ЕК поп.
Ну, ныма…да нымае Ж навоз!
От жэ бочка хароша вух бош…Розлывае соби но по сош скикы хоЦиш пивКоф!

Ну, да й во: шо це Рылавич мож.
Коли к Нонне Ж но ходзе Саш той. Да й ф Трушко стоКИ зь гарных блатКов,
Шо ты й йих пырыПойиш СциХом. Вав Хомы, мо, й в ХомиЧово човн
ГэтКых брагинскых воньк. Трэ Ш корМыты ексь фсих тылюков. От в чом винык сильнее грабЛёв.


Рецензии