Тут у нас ужэ есця щось
Да й вот мы Ж СкрахЩукар спойМаф. Прамо за раз.
Выйшов Гусь гонды во тут во
Да на прызьБочку й шось кра-крах.
А нах рэхЧух тому зь ЛезьБядьк: так ты сцё, взе й ровЕРа майшь? –
Нет, я ныц щэ а ны прытБаф.
Бо З за жызНю но фсих вбывав Сь.
Ны насюсяв я на фсю шваль Жь.
Восим раз.
Ну, ха, так а нащот зонта?..
Шось ны бацю я ны й плацьЦяф.
Зарэ Ж выйдэ О там в Э-май ль…ню, красюня, Х, прам Дашь К.
Вот фхоДзиця в Дзиця Панас фсе санитарк!
ЕРаЛащь будзьМА Й Ф КонТахць.
Свидетельство о публикации №112051203906