Я напишу...

Я напишу тобі листа.
Усе гаразд, лише скучаю.
Все, як завжди, але літа,
Здоров'я мовчки відбирають.

Тож клопочуся від рання,-
Хвата роботи біля хати.
Як скаже хтось, що це брехня,
Не вір йому - я справжня мати.

А чи цінують діти це?
Не дуже впевнена в уцьому.
Не мало ще води втіче,
Як зрозуміють мою втому.

Не мало в подушку ще сліз
В жалобі виллю наодинці.
Могла би мати хлопців віз,
Та діти... Хто повірить жінці?

Що ради них лише живу,
Тож вже повинні ціну знати
Цьому нелегкому шляху,
Яким іде з терпінням мати!


Рецензии