Я вчера подчиНился приКазу...

Ну, коб Нил шол да й Козл.
А текПерь Пина сраЗух
Да й Зухры жах цикЧокт.

А меня Ж Даня враз, ну, вж
Да на смех от: хо-хо!
Дед абЕлСИК СМИтаны й
Змовк.

Да, да ПинсКу Ш я Ш лазыфш.
РакОМ прама й да й ног, Х...
Попа с папаДзьЯкМык.
И там грешок смыл проч. Ну, Ж бо Ж дэ Ж мая Яна. Ах, доч, майнэ дочьк!
БруКлин в клинья вам пёс?

О! Дай визу Ш да й Дофськ!..
За й ноль козьЛякоф.


Рецензии