Продалы мою минскую хату

И ны видаю я жэ й стыда.
Ны за шо, ны за СэБэ й. Ны разу Ж ны й лякавсь ны й вовКоф.
Кофе Ш варымо но. Да и товч з молокОМ.

А дэ Пина моя протекае.
А дэ отчый мой дом. Матрын, мо…
Да чы трэГА Й О так шыбко й плаКаць. Цип па Каци Ж ажно вж.

Да надзену я Ж Новае Плацьце!
В кожным сэнсе бо Е й Миг-ШтрыхШохк…
Дзе-кали й Галя лайскава скахЖах: ох, жах-страх, как ты Ш, падла, зарРос!
ПадЛичыце бо Зь наша,
Хто кали дзе с Падыщав ф Яноф.

Я на ласкавай каве Ж с Жуками гоньдзе во прамМА Й рос ий вухзРохС…
Што Ж так мне настаЛьгична тут граЕньць
Ци вш ЧурлёйНис. Хо-хо Б!
Да, ну, РыбниКав не Анатоль вж.

Вуха в рыла вкладзёш, коль падзёш.
Кала самага сьвенТаГА Й Рох ць.
Ну, рогочтэ з мынэ. Бо шо хоч…Тры разы но хажу за… хлывок.
Вноч.


Рецензии