дивитись на перони...

Дивитись на перони, поїзди
Поодаль зверху крізь повітря в спеці.

Тумани вище лінії води
Мого дитинства.
Я пливу в безпеці.

Шукати свідків власних потрясінь,
Щоб тільки легше. Егоїзм чи сила?

У квітниках душі рясніє лінь,
Хоч все вона ще не заполонила.
Старатися, змагатися, іти
В потугах в боротьбі з самим собою.
Забути про поняття самоти,
Вмивати душу правдою-водою.

У хованки в дитинство грати – зась.
І смак повітря відчувати чистий,
Щоб пам'ять лиш веселкою лилась.

А поїзди травневі – як намисто.


Рецензии