***

я ніколи від тебе не піду,
якщо ти сам мене не попросиш.
я без тебе прожити не зможу.
ти мені нестримно голову зносиш.

якщо захочеш - тебе відпущу
i не скажу не єдиного слова.
захочеш назад - як дура прощу
i нехай говорять, що я нездорова.

просто люблю тебе. просто ніхто
крім тебе не вкрав моє серце.
мені розлюбити тебе нелегко.
мені б тільки в обіймах твоїх грітися.


Рецензии
ух как!!очень почти родной после русского мой языык))

Марина Невесомая   11.05.2012 15:58     Заявить о нарушении