Хлёбаны так от, ек гэтой Тигр!

Писня старого корче

Я ны стану тыптися тут з вамы.
Ибо хватыть ля мни на фсю жызьнь
Косовыцый-грыбиньний омшыньськых, шо я влад впаразав шэ й в дытынств.

Гонды во чы я раком вжэ лазыв.
Да нычуть. Да ныдэ. Ны в гомныщ.
И ны видрамы, и ны Ж бачкамы ны кормыф даж бомжив тыщый двист.
Ах, мойи Ж вы дыткы!

У мынэ Ж гондэ но диаМанты вш.
И усэ аж блыщыць, бы й в войШыфць.
Е колы мни фсим лилий уф храпыщ. Ну, аджэ Ж. На высиль завШый дид.

Колы хочыш, прыйидь хоть зараза.
Да на батька свого подывысь.
Мы Ж прогонымо Киз са й Бараны Ш.
Бы той во Шыляговыч дурный…ну, слюнявого Ж слызьнь.

Я шэ травы свои и дубравы й положу вам пуд рыло й, пынькы.
Ах, мои сизокрылы орланы!
Ах, мои ястрыбкы уфдалы!
Вдалячынь но дывитэсь, вовкы.

Гондэ во дай вам хату, шэ й справну.
Да шоб окна а ны на шошы Ж!
Ну, то выбыртэ в Рыловыч самы.
Хто мышее пощупаты дыч. Я от выбраф соби Зь пар гробиф…
Ну, да й от, всэ й буяе гаж скризь.

Ведзь на помач прыходзяць уси.
Нават школа даець дзецюкив.
Валанцёры бо вот мы яки сь.


Рецензии