ВэВэПэ в январе вырос очень!
И усэ аж кыпыть в паравозык.
Быжымо аж стрычаты жывых... Бензовоз ны залыв ны Ж шашы вш.
Опшшым, мы тут жывэмо двоЯко.
Шэ но сралы на дидка омшыньськ.
А вжэ в час сходым к бацюськам нахСим. Та й а во: вот святый азь зьробыфсь.
Даж пархатый жыдыщ.
В Боша, вай, как блиСциць каля храмав!
А в сараи выровка на всих.
Ну, хто дбайно Ванюшыным шавкам,
Да задавляным, ямку копны.
Шоб ны вонькы ныдэ од сучкив.
Коротий, kom zu mir! Аn die Tafell! Ты гыкЗамынта здаф па усим вш?
Так дамо зарэ в рыло, щэ й ф храпКу Сь!
Раз ты батьком прыкынуфсь ля пчилк.
Ну-ка дай молоток з моторкы Ж!
А то я загубыла гочкы.
Свидетельство о публикации №112051105620